WIJ DENKEN IN OPLOSSINGEN

Gespecialiseerd
in het MKB!

“Ik werk met slimme tools om ook jouw boekhouding realtime en actief te monitoren en te beheren!”

BUSINESS MODEL CANVAS

Waar wil je naar toe en hoe kom je daar? Een duidelijke lange termijn visie helpt je om jouw ambities waar te maken. Concrete doelstellingen zorgen ervoor dat we tijdig kunnen bijsturen.

Meedenken is vanzelfsprekend, maar door vooruit te denken kun je sneller handelen.
Ben je van plan een bedrijf te starten, heb je nieuwe ideeën voor je onderneming of zijn de marktomstandigheden aan het veranderen? Dan kan het verstandig zijn om een businessplan op te stellen. We vertalen cijfers naar heldere inzichten en zetten deze inzichten om in de juiste koers.
Het format van Business Model Canvas helpt je om regelmatig naar je bedrijfsstrategie, de markt en naar je klanten te kijken. Zo speel je sneller in op veranderingen in de markt.

Door middel van negen bouwstenen die alle aspecten van je bedrijf omvatten, krijg je op één A4 een duidelijk overzicht van je onderneming. De bouwstenen hebben betrekking op de onderneming, waardepropositie, klanten, leveranciers, kosten en opbrengsten. Om dit model in te vullen identificeer je de sterke en zwakke punten van je onderneming en van jouw dienst of product en krijg je inzicht in de wensen van je klanten.
 

DASHBOARD

Wil je de prestaties van je onderneming op de voet volgen en bijsturen waar nodig? Het dashboard is hiervoor een mooi instrument. Het is een overzichtelijke rapportage die alle belangrijke informatie bevat die nodig is voor het halen van jouw doelstellingen. Dit compacte document geeft snel en duidelijk weer waar het goed of fout gaat, of dreigt te gaan.

Vooraf stellen we concrete doelstellingen op, ook wel KPI’s genoemd. Voorbeelden van deze Kritieke Prestatie Indicatoren zijn bijvoorbeeld ziekteverzuim, omzet of kosten. Met een KPI kun je meten wat de voortgang van je doelstelling is. De voortgang wordt weergegeven in het dashboard dat we maandelijks bijwerken met de actuele cijfers.

 

Graph Growth Success Strategy Marketing Computer Concept
Inge-Oosterhoff
Logo wit Oosterhoff
nbg
exact
Oosterhoff-ma

NEEM CONTACT OPStuur een bericht

Laten we kennismaken en samen stappen zetten! Stuur een bericht!
Adres
Bruchterweg 88,
Hardenberg
06 4281 7209
info@oosterhoff-ma.nl

  CONTACTKennismaken?
  Een ondernemer moet ondernemen. Wij werken met realtime informatie om uw financiële situatie te managen.
  ONS KANTOORHier vindt u ons
  Oosterhoff
  HEEL SOCIAALLaten we linken
  CONTACTKennismaken?
  Een ondernemer moet ondernemen. Wij werken met realtime informatie om uw financiële situatie te managen.
  ONS KANTOORHier vindt u ons
  LinkedINHEEL SOCIAAL
  Laten we linken

  Copyright Oosterhoff MKB Advies.
  Website gerealiseerd door COMNOU!

  Oosterhoff MKB advies – website gerealiseerd door COMNOU!