Inge Oosterhoff
FINANCIEEL EXPERT

Inge Oosterhoff

Ik ben Inge Oosterhoff, eigenaar van Oosterhoff MKB Advies en heb een passie voor cijfers. Dat kreeg ik mee van mijn ondernemende vader. Net als zijn Friese nuchterheid.
FINANCIEEL EXPERT

Inge Oosterhoff

Ik ben Inge Oosterhoff, eigenaar van deze onderneming met een passie voor cijfers. Deze passie voor cijfers en ondernemen heb ik meegekregen van mijn vader, naast zijn Friese nuchterheid. Hieronder staan mijn behaalde diploma’s weergegeven.
OVER INGE

Een passie
voor cijfers

“De passie voor cijfers en ondernemen heb ik meegekregen van mijn vader, plus zijn Friese nuchterheid.”

Sinds 2007 ben ik eigen ondernemer en bij het NBA ingeschreven als accountant administratieconsulent. De eerste jaren ben ik vooral werkzaam geweest in het financieel interim management waar ik opdrachten vervulde als business controller bij onder meer Achmea in Apeldoorn en Venko in Hoogeveen.

Een nieuwe stap
In 2019 startte ik mijn eigen accountantskantoor. Een nieuwe stap, maar toch een hele vertrouwde. Want door de jarenlange ervaring als financieel adviseur weet ik waar mijn kracht ligt: slim vooruit denken en niet afwachten. Ik ga geen uitdaging uit de weg. Met een grote dosis energie en doorzettingsvermogen ga ik elk vraagstuk aan.

Oosterhoff MKB Advies is de partner die meebeweegt met de organisatie, de markt en nieuwe ontwikkelingen. Mijn kennis en ervaring maken dat ik snel de klantbehoefte kan doorzien en zo samen met de ondernemer grote stappen kan zetten!

Als je fit bent, presteer je beter
Ik zet ondernemers graag in beweging, maar houd er zelf ook een actieve levensstijl op na. Zo ga ik graag hardlopen met onze hond Ringo. Of mountainbiken (zonder hond) in de Hardenbergse bossen. Doordeweeks sleep ik mijn partner de dansvloer op voor een uurtje stijldansen en als er dan nog tijd over is, vul ik dat in met een goed boek.

Behaalde diploma’s
Om de kennis te vergaren ging ik na het Atheneum naar de HEAO waar ik bedrijfseconomie en accountancy studeerde. Daarna volgde ik de Masteropleiding Management variant Controlling.

Vertrouwen
Coaching
Maatwerk
Realtime verwerking
Teamwork
Inge-Oosterhoff

VRAGEN? NEEM CONTACT OP!Stuur een bericht
naar Inge

Ik heb een passie voor ondernemen én voor cijfers! Ontdek wat Oosterhoff MA voor u kan betekenen: als persoon en als realtime info over uw financiële situatie.

  CONTACTKennismaken?
  Een ondernemer moet ondernemen. Wij werken met realtime informatie om uw financiële situatie te managen.
  ONS KANTOORHier vindt u ons
  Oosterhoff
  HEEL SOCIAALLaten we linken
  CONTACTKennismaken?
  Een ondernemer moet ondernemen. Wij werken met realtime informatie om uw financiële situatie te managen.
  ONS KANTOORHier vindt u ons
  LinkedINHEEL SOCIAAL
  Laten we linken

  Copyright Oosterhoff MKB Advies.
  Website gerealiseerd door COMNOU!

  Oosterhoff MKB advies – website gerealiseerd door COMNOU!