WIJ DENKEN IN OPLOSSINGEN

Gespecialiseerd
in het MKB!

“Ik werk met slimme tools om ook jouw boekhouding realtime en actief te monitoren en te beheren!”

 ACCOUNTANCY

We stropen graag de mouwen op om je te helpen bij jouw administratie of boekhouding. Ook voor
het controleren van jouw administratie kun je bij ons terecht. We kijken graag met je mee en denken altijd een stap vooruit.

Administratie
Hulp nodig bij het voeren van of het goed inrichten van een administratie? We kunnen jouw complete administratie uit handen nemen. Met boekhoudprogramma Exact zorgen we ervoor dat jouw administratie zo automatisch mogelijk wordt verwerkt. Dit kan op de licentie van Oosterhoff MKB Advies, maar een eigen licentie met een koppeling naar de accountant is ook mogelijk.
Financieel jaaroverzicht (IB+) | Voor de eenmanszaak stellen we vaak een financieel jaaroverzicht op. Dit bestaat uit een balans en een resultatenrekening.

Jaarrekening
Voor de Besloten Vennootschap stellen we een jaarrekening samen, voorzien van een samenstellingsverklaring. De jaarrekening bestaat uit een balans, resultatenrekening en een toelichting hierop. Wanneer gewenst kunnen we ook bij een eenmanszaak of een V.O.F. een samenstellingsverklaring afgeven.

Salarisadministratie
Ben je een Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) van een Besloten Vennootschap of heb je personeel in dienst? De salarisadministratie kunnen we voor je uit handen nemen.

 BUDGET

Dit is een in geld uitgedrukt actieplan voor de periode van één jaar resulterend in een resultatenrekening. Vooraf aan het boekjaar nemen we met de ondernemer de ondernemersdoelen voor het komende jaar door. Dit vertalen we in een te behalen omzet en de daarbij behorende kosten. Gedurende het hele jaar wordt de ambitie nauwlettend gevolgd.

CASHFLOWPROGNOSE

Het is belangrijk om een prognose te maken om zo in te kunnen spelen op de verliezen en winsten van jouw onderneming. In dit document gebruiken we de gegevens vanuit het budget. De inkomsten worden conform de activiteiten van de onderneming gespreid over de betreffende maanden, net als de kosten en de investeringen. Uit deze prognose komt naar voren of er extra geld nodig is om alle uitgaven te financieren.

FISCALE AANGIFTEN

Omzetbelasting
Wij verzorgen voor jou de aangiften omzetbelasting. Dit kan per maand, kwartaal of jaar, afhankelijk van de uitnodiging tot het doen van belasting door de belastingdienst.

Inkomstenbelasting
Wij kunnen jouw inkomstenbelasting doen. Dit betreft de aangifte van de ondernemer, maar zo nodig ook die van de partner, echtgenoot of kinderen.

Vennootschapsbelasting
Voor de Besloten Vennootschap kunnen wij deze aangifte invullen en indienen.

Inge-Oosterhoff
Oosterhoff Accountancy
Logo wit Oosterhoff
nbg
exact
Oosterhoff-ma

NEEM CONTACT OPStuur een bericht

Laten we kennismaken en samen stappen zetten! Stuur een bericht!
Adres
Bruchterweg 88,
Hardenberg
06 4281 7209
info@oosterhoff-ma.nl

  CONTACTKennismaken?
  Een ondernemer moet ondernemen. Wij werken met realtime informatie om uw financiële situatie te managen.
  ONS KANTOORHier vindt u ons
  Oosterhoff
  HEEL SOCIAALLaten we linken
  CONTACTKennismaken?
  Een ondernemer moet ondernemen. Wij werken met realtime informatie om uw financiële situatie te managen.
  ONS KANTOORHier vindt u ons
  LinkedINHEEL SOCIAAL
  Laten we linken

  Copyright Oosterhoff MKB Advies.
  Website gerealiseerd door COMNOU!

  Oosterhoff MKB advies – website gerealiseerd door COMNOU!